Kalafiorų užkepėlė su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kalafiorų užkepėlė su sūriu
Autorius apie receptą: Paprasta paruošti ir labai skanu. Paprasta paruošti ir labai skanu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų (mažo)
1 vienetas morkų (vidutinės)
1 sauja šparaginių pupelių
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
Viršui:
200 gramų grietinės
180 gramų sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių
1 pundelis krapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą pilti vandens, berti druskos. Užvirti.
2.
Žiedinį kopūstą supjaustyti ir šparagines pupeles. Virti apie 5 minutes iki kol suminkštės.
3.
Morką sutarkuoti, svogūną sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti, svogūnų laiškus susmulkinti.
4.
Į keptuvę suberti morkas, svogūnus, svogūnų laiškus ir apkepti iki kol suminkštės.
5.
Tuomet morkas, svogūnus, svogūnų laiškus, žiedinį kopūstą ir šparagines pupeles sudėti į dubenį ir išmaišyti.
6.
Į kepimo indą sudėti daržoves.
7.
Į dubenį įmušti kiaušinius, dėti grietinę, berti pipirus, česnako miltelius, smulkintus krapus, 90 gramų sūrio ir išmaišyti. Supilti ant paruoštų daržovių. Viršų pabarstyti likusiu sūriu.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-25 minutes iki kol gražiai apkeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital