Kalafiorų blyneliai

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalafiorų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


400 g kalafioro

40 g fermentinio sūrio

2 kiaušiniai

70 g miltų

0,2 a. š. kepimo miltelių

2 česnako skiltelės

1 sauja petražolių

1 žiupsnelis druskos

šviežiai malti juodieji pipirai

aliejus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

Kalafiorus išskaidome žiedynais ir paverdame pasūdytame vandenyje apie 7 minutes, tačiau nepervirkite, kad nebūtų per minkšti. Išvirtus kalafiorus nusunkiame ir padedame į šalį.


Dubenyje sumaišome tarkuotą sūrį, druską, pipirus, susmulkintus česnakus ir susmulkintas petražoles.


Į sūrio, prieskonių bei žalumynų mišinį supilame išplaktus kiaušinius ir viską šmaišome.


Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišome viską iki vientisos masės.


Į gautą tešlą suberiame apvirtus kalafiorus ir dar kartą viską išmaišome.


Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame po šaukštą blynelių tešlos ir vartant gražiai apkepame abi blynelių puses.


Patiekiame su grietine ar kitokiu mėgstamu padažu.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital