Kalafiorai džiūvėsėliuose - paprasta, greita ir nostalgiškai skanu!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Kalafiorai džiūvėsėliuose - paprasta, greita ir nostalgiškai skanu!
Kalafiorai džiūvėsėliuose - paprasta, greita ir nostalgiškai skanu!
Kalafiorai džiūvėsėliuose - paprasta, greita ir nostalgiškai skanu!
Autorius apie receptą: Labai paprasta ir be galo skanu, taip paruoštus kalafiorys galima valgyti tiesiog vienus! Jau gal 10 metų tik taip ir darau. Labai paprasta ir be galo skanu, taip paruoštus kalafiorys galima valgyti tiesiog vienus! Jau gal 10 metų tik taip ir darau. Anželika Stančikienė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinį kopūstą suskirstyti žiedynais ir juos keletą minučių apvirti pasūdytame vandenyje (virti trumpai, vos porą minučių ar panašiai, jog nepervirtų). Nusunkti. Aš dar kartais išvirtus apibarstau tokiu universaliu prieskonių mišiniu be druskos, bet tas nebūtina.
2.
Kai žiediniai kopūstai atvės, kiekvieną žiedą voliojame miltuose, tada - lengvai paplaktame kiaušinyje, o tada - džiūvėsėliuose.
3.
Kepame įkaitintame aliejuje arba svieste, kol apskrus iš visų pusių.
4.
Pateikiant galima dar pabarstyti tarkuotu sūriu (pvz. Džiugu) arba valgyti su padažu (man labai patinka majonezas +pomidorų padažas + česnakas).
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis