Šokoladinis pyragas su kokosiniu sluoksniu "Bounty"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Šokoladinis kokosinis pyragas Bounty
Autorius apie receptą: Labai primena visų mylimo "Bounty" batonėlio skonį. Tai puikus kakavos, kokoso ir šokolado derinys. Labai primena visų mylimo "Bounty" batonėlio skonį. Tai puikus kakavos, kokoso ir šokolado derinys. MyCulinaryCorner
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
80 gramų miltų
20 gramų kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
200 mililitrų pieno
150 gramų kokoso drožlių
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
Papuošimui:
150 gramų šokolado
80 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Elektriniu plaktuvu iki purios masė suplakite kiaušinius kartu su cukrumi.
2.
Įberkite sijotus kepimo miltelius, kakavos miltelius ir miltus. Masę neskubėdami maišykite iš apačios į viršų tam, kad ingredientai susijungtų į vientisą masę.
3.
Gautą tešlą dėkite į formą, padengta kepimo popieriumi. Vaizdo recepte mes naudojame 20 cm skersmens kepimo formą. Biskvitą kepkite iki 200°С temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsintą biskvitą padalinkite į 2 lygias dalis.
4.
Kokosiniam įdarui paruošti ant nedidelės ugnies, nedideliame puodę ištirpinkite sviestą su cukrumi ir pienu. Įberkite kokoso drožles ir kaitinkite toliau apie 10 min, kol kokoso drožlės sugers pieną ir sumikštės. Vaizdo recepte galite pamatyti kokios konsistencijos tampa įdaras.
5.
Viršutinaim sluoksniusi paruošti trupintą šokoladą užpilkite pienu, nuolat maišant, ištirpinkite vandens vonelėje. Užpilkite ant pyrago viršaus ir palikite sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
2024-03-19 08:53
Sveiki. Kas kepetė šį tortą? Ar skanus ? ATSAKYTI
Urte
2022-07-11 10:00
Kokia forma naudojot? (Skersmuo) ATSAKYTI
Aurelija
2022-07-11 10:59
Trečiame žingsnyje rašo, kad naudojo 20 cm skersmens kepimo formą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital