Kakavinis tortas su vyšniomis ir varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kakavinis tortas su vyšniomis ir varške
Autorius apie receptą: Galima gaminti bet kokios formos, su visokiomis uogomis. Galima gaminti bet kokios formos, su visokiomis uogomis. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
6 vienetai kiaušinių
1 stiklinė šaldytų vyšnių
200 gramų varškės
160 gramų sviesto
100 gramų grietinės
100 gramų kondensuoto pieno, saldinto
6 šaukštai kakavos
6 šaukštai cukraus
6 šaukštai pieno
5 šaukštai miltų
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
600 gramų vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ištirpintą sviestą (80 g.) sumaišyti su sutirštintu pienu, ruduoju cukrumi, gerai išmaišyti.
2.
4 kiaušinius gerai išplakti į juos supilti ankščiau išplaktą masę, suberti miltus, sumaišytus su kakavos 2 šaukštais ir kepimo milteliais, permaišyti. Į tešlą supilti atšildytas uogas il lengvai permaišyti.
3.
Varškę sumaišyti su grietine, cukraus 2 šaukštais, vaniliniu cukrumi.
4.
Gerai išplakti 2 kiaušinius, į juos supilti krakmolą ir gautą masę supilti į varškės masę, permaišyti. Jei norisi, įspausti citrinos sulčių.
5.
Skardą patepti sviestu, pilti tamsios masės, varškės įdaro, vėl tamsios tešlos.
6.
Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
7.
Čia duota viena porcija produktų, bet aš dvigubą ir kepiau 2 pyragus, skirtingo dydžio.
8.
Atšaldytus sudėjau vieną ant kito, apglaisčiau kakaviniu glaistu, pagamintu ir 4 šaukštų kakavos, sumaišytos su 4 šaukštais cukraus, ištirpinant piene. Tą kakavinį pieną trumpai pavirti, nukelti, sudėti 80 g. sviesto ir apglaistyti tortą.
9.
Papuoši norimais vaisiais.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Martyna
2016-10-16 16:36
Roma, aš kepiau, bet iš viengubos porcijos, t.y. nedariau to antro sluoksnio. Kadangi dedasi vyšnios ir varškė ir mažai miltų, tai sausas tikrai tikrai nėra. Mano šeimynai labai patiko :-) Skoniu gal primena šiek tiek varškės apkepą, na tik visaip kaip pagerintą, t.y. gerooookai skanesnis :-) ATSAKYTI
Roma
2016-10-13 12:26
Nėra jokio pertepimo, ar nebūna sausas, kaip pyragas? ATSAKYTI
Roma
2016-10-13 12:24
Pasidalinkit įspūdžiais, jei kas kepėt, labai smalsu koks skonis

ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital