Kakavinė tarta su varške ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kakavinė tarta su varške ir uogomis
Kakavinė tarta su varške ir uogomis
Kakavinė tarta su varške ir uogomis
Kakavinė tarta su varške ir uogomis
Autorius apie receptą: Šokoladinius sausainius primenantis trapios tešlos pagrindas, varškės įdaras ir uogos ant viršaus! Ši kakavinė varškės tarta puikiai tiks vasaros savaitgaliams. Galite Šokoladinius sausainius primenantis trapios tešlos pagrindas, varškės įdaras ir uogos ant viršaus! Ši kakavinė varškės tarta puikiai tiks vasaros savaitgaliams. Galite patiekti kaip elegantišką desertą lėkštelėse su šaukšteliu ar šakute ir skanauti su šviežiomis uogomis. O jei nuspręsite pyragą susipakuoti iškylai, iš anksto jį supjaustykite gabaliukais ir gamtoje skanaukite tiesiog rankomis. Trapios tešlos pagrindas suteikia tvirtumo, todėl įdaras puikiai laikosi. Varškės mėgėjams tikrai patiks! (...daugiau) Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
220 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
130 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus pudros
20 gramų kakavos (nesaldintos)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
360 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
60 gramų cukraus
2 saujos trešnių
2 saujos šilauogių
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis vanilės pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Trapios tešlos krepšeliui paruošti: elektriniu kombainu arba rankomis sumaišykite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą, cukraus pudrą ir druską, tik kol ingredientai susimaišys.
2.
Įsijokite miltus, kakavos miltelius ir greitai sumaišykite iki trupinių.
3.
Įmaišykite kiaušinį, suformuokite tešlą ir palaikykite šaldytuve apie 20 min.
4.
Kepimo formą patepkite sviestu. Iškočiokite tešlą tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir įtieskite į formą arba tiesiog įlipdykite tešlą rankomis. Subadykite šakute ir palaikykite šaldytuve dar apie 30–60 minučių.
5.
Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Atvėsinkite.
6.
Įdarui pagaminti: trešnes perpjaukite per pusę ir pašalinkite kauliukus. Atidėkite.
7.
Varškę ištrinkite su cukrumi, kiaušiniu ir vanilės pasta. Įmaišykite kukurūzų krakmolą.
8.
Paskleiskite varškės įdarą ant trapios tešlos pagrindo. Išdėliokite per pusę perpjautas trešnes ir šilauoges.
9.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Atvėsinkite ir skanaukite!
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital