Kakava su prieskoniais

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Kakava su prieskoniais
Kakava su prieskoniais
Kakava su prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 g kakavos miltelių
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
200 ml pieno
30 ml vandens
30 g tarkuoto juodojo šokolado
1 žiupsnis mėgstamų prieskonių (puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius, kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital