Kaimiški "sushiai"

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kaimiški "sushiai"
Autorius apie receptą: Labai mėgstu sushius, bet gyvenu toli nuo didelių prekybos centrų ir viešo maitinimo įstaigų. Gavau dovanų džiovintų jūros dumblių lapelių ir sugalvojau Labai mėgstu sushius, bet gyvenu toli nuo didelių prekybos centrų ir viešo maitinimo įstaigų. Gavau dovanų džiovintų jūros dumblių lapelių ir sugalvojau paeksperimentuoti. Patiekalas labai tinkantis gavėnios metui. Morkas dėjau dar šiltas, taip lengviau susisuko lapeliai. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
7 vienetai jūros dumblių lapų nori
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas lukštentų saulėgrąžų
2 šaukšteliai austrių padažo
1 vienetas ridikėlių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morką sutarkuoti stambia tarka. Svogūną smulkiai sukapoti.
2.
Morkas pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje su svogūnu ir saulėgrąžomis, pabaigoje pagardinti austrių padažu, gerai išmaišyti. Jei reikia, galima dar įberti truputį druskos.
3.
Dar šiltą masę dėti ant jūros dumblių lapelio, susukti.
4.
Sudėjus į lėkštelę papuošti išpjaustytu ridikėliu, svogūno gabalėliais.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital