Kadayif

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kadayif
Autorius apie receptą: Kadayif tai turkiškas saldumynas, kurį pasigaminus mintimis sugrįšite ar svajosite apie tolimąją Turkiją. Tikrai skanus ir greitai paruošiamas. Kadayif tai turkiškas saldumynas, kurį pasigaminus mintimis sugrįšite ar svajosite apie tolimąją Turkiją. Tikrai skanus ir greitai paruošiamas. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų kadayif tešlos (1 pakelio)
300 gramų mocarela sūrio
250 gramų sviesto (tirpinto)
Sirupui:
600 gramų cukraus
300 mililitrų vandens
Pabarstymui:
50 gramų pistacijų (branduolių, maltų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sūrį supjaustyti.
2.
Kadayif tešlos pakelio turinį atskirti rankomis po visą kepimo indą. Užpilti ištirpintą sviestą.
3.
Kepimo indo dugną iškloti puse tešlos, uždėti supjaustytą sūrį, tada uždėti vėl tešlą.
4.
Kepti 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
5.
Sirupui vandenį sumaišyti su cukrumi ir pavirti. Vėliau užpilti ant iškepto orkaitėje kadayif.
6.
Pabarstyti riešutais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital