Jūros lydekos filė su svogūnais ir pomidorais

AUTORIUS:
Nowaco,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Jūros lydekos filė su  svogūnais ir pomidorais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 gabalėliai jūros lydekos
šiek tiek pomidorų (vyšniniai)
2 vienetai žuvies (stambios)
1 šaukštas citrinų ((sultys))
šiek tiek balzaminio acto
šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Filė apšlakstykite citrinų sultimis, stambiais žiedais supjaustykite svogūnus ir pomidorus. Keptuvės dugną išklokite supjaustytais svogūnais, išdėliokite vyšninius pomidorus. Ant viršaus guldykite filė gabaliukus, barstykite prieskoniais, uždenkite dangčiu ir kepkite. Pomidorai išleidžia sultis, tad nei vandens,
nei aliejaus pilti nereikia. Patiekiant apšlakstykite balzaminiu actu.
AUTORIUS: Nowaco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Arvydas
2020-08-13 11:06
Nei kokia temperatūra, nei kiek laiko. Nieko vertas receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital