Jūros lydeka tešloje

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jūros lydeka tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg jūros lydekos (be kaulo)
2 v.š. prieskonių, žuvies
1 kiaušinio
3 v.š. miltų
200 ml vandens
Žiupsnelio druskos
Aliejaus, kepimui

 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žuvį ištrinti prieskoniais ir kiek palaikyti.
Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos paruošti masę, joje pavolioti kiekvieną atskirai gabaliuką žuvires ir kepti įkaitintame aliejuje.

 

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital