Jūros lydeka folijoje

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jūros lydeka folijoje
Autorius apie receptą: Jūros lydeka ruošiama bei patiekiama porcijomis, tad į vieną foliją dedama tiek žuvies ir daržovių, kad pakaktų vienam asmeniui. Galima patiekti su virtomis bulvėmis ar Jūros lydeka ruošiama bei patiekiama porcijomis, tad į vieną foliją dedama tiek žuvies ir daržovių, kad pakaktų vienam asmeniui. Galima patiekti su virtomis bulvėmis ar ryžiais. (...daugiau) Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jūros lydekos (išskrostų)
2 vienetai morkų
0.5 vieneto poro
1 vienetas citrinų
40 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuvalyti žuvies žvynus, nuplauti, nusausinti. Žuvis iš visų pusių ir vidus pabarstoma druska, pipirais ir apšlakstoma trupučiu citrinos sulčių. Pagal galimybes paliekama kuriam laikui pasimarinuoti.
2.
Smulkiai sutarkuoti morkas, griežinėliais supjaustyti porus ir citriną, susmulkinti česnaką.
3.
Ant reikiamo dydžio folijos lakšto dedamos smulkintos daržovės. Ant jų žuvį, o ant viršaus vėl tos pačios daržovės ir sviestas, dar uždėti citrinos griežinėlių. Galima daržoves pagardinti druska ir pipirais. Foliją užlankstyti.
4.
Kepti 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Galima likusias 10 minučių kepimo atlankstyti foliją, kad šiek tiek apskrustų.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital