Jūros gėrybių kokteilis su padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Jūros gėrybių kokteilis su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g krevečių
1/2 šaukšto citrinos sulčių
2 šaukštai aitriųjų paprikų padažo
100 g raudonos saldžiosios paprikos
200 g pievagrybių
200 g konservuoto ananaso
50 g baltojo porų bamblio
1/8 l grietinėlės
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
1/4 šaukštelio druskos
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas chereso
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevečių išlukstenti (tik nenuplauti), apšlakstyti citrinos sultimis ir aitriųjų paprikų padažu. Nuvalytą papriką supjaustyti kubeliais arba smulkiai sukapoti. Tris ketvirčius kapotos paprikos sumaišyti su grybais bei krevetėmis. Marinuoti šaldytuve. Nuvarvintus ananaso griežinėlius supjaustyti pusžiedžiais. Viską suversti į salotas. Grietinėlę išplakti su paprikų milteliais bei druska iki purų. Paskaninti su cheresu sumaišytu majonezu, 1 šaukštu ananasų sunkos ir išmaišyti. Kokteilį pagardinti padažu, pasūdyti ir apibarstyti likusiais paprikų kubeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital