Jurgitos obuolių pyragas

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jurgitos obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Drėgnas, šiek tiek keksą primenantis pyragas. Drėgnas, šiek tiek keksą primenantis pyragas. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių (apytikriai)
180 gramų kvietinių miltų
140 gramų cukraus
125 mililitrai pieno
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Trynius su 100 g cukraus plakame elektriniu plakikliu, kol masė taps puri ir pabals.
2.
Sviestą išlydome, atvėsiname ir pusę supilame į kiaušinių masę. Supilame pieną ir viską išmaišome.
3.
Beriame druską, miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų.
4.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
5.
Pilame tešlą į apvalią 20-22 cm skersmens formą, ant viršaus sudedame supjaustytus obuolius, užpilame likusį sviestą ir pabarstome likusiu cukrumi.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min. Ar pyragas jau iškepęs, patikriname mediniu pagaliuku, - įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, jis turi būti švarus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital