Juodųjų serbentų vyniotinis

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Juodųjų serbentų vyniotinis
Juodųjų serbentų vyniotinis
Juodųjų serbentų vyniotinis
Juodųjų serbentų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 šaukštas miltų
1 a.š. kepimo miltelių
100 g margarino VILNIUS kepiniams
350-400 g kondensuoto pieno
2 kiaušiniai
Įdarui:
4 šaukštai kondensuoto pieno
5 šaukštai juodųjų serbentų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpiname margariną, įmušame kiaušinius, supilame kondensuotą pieną ir gerai išmaišome. Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir persijojame į ankščiau paruoštą masę. Viską išmaišome. Tešlą supilame į popieriaus lapo formos kepimo skardą. Kepame 20 minučių 160-180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pagrindą aptepame kondensuotu pienu ir serbentų uogiene, palikdami po 1-1,5 cm kraštuose. Paruoštą vyniotinį galime apibarstyti cukraus pudra. Skanaus :)
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
.
2015-01-11 22:16
Na miltų tikrai ne 1 šaukštas, čia kažkokia klaida... Gal kas kepėt panašų ir žinot tiksliai, kiek miltų? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital