Juodųjų serbentų marmeladas

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Juodųjų serbentų marmeladas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 litrai juodųjų serbentų
2 kilogramai cukraus (rekomenduojame Dansukker)
1 litras vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskinkite serbentų kotelius. Suberkite uogas į puodą, pripildytą vandens, virkite 15 minučių. Puodą nukelkite nuo viryklės.
2.
Po truputį, neskubėdami suberkite cukrų. Nuolat maišykite masę tol, kol cukrus ištirps, o marmeladas atvės ir sutirštės.
3.
Išpilstykite į šaltus, gerai išplautus stiklainius. Užsukite švariais, sandariais dangteliais. Laikykite šaltai.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital