Juodųjų serbentų desertas

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Juodųjų serbentų desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 kiaušinis
1 šaukštas ištirpinto margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai miltų
1 šaukštas cukraus
truputį pieno
Kremui:
250 g varškės arba "mascarpone"
2 šaukšteliai cukraus (cukraus dėti galima pagal kiekvieno skonį)
200 g jogurto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Uogų sluoksniui:
4 šaukštai juodųjų serbentų uogienės (tinka ir šviežios uogos, sutrintos su cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsikepame biskvitą: Iš nurodytų produktų užmaišome tešlą. Suformuojame biskvito lakštą ir kepame orkaitėje apie 20-30 min. Kol keps biskvitas, pasigaminsime kremą: varškę ar "mascarpone" sūrį sumaišome su cukrumi, jogurtu ir vaniliniu cukrumi. Gerai išplakame su mikseriu. Kai biskvitas iškeps, atvėsinkite ir sumalkite mėsmale, kad gautųsi trupiniai. Trupinius suberiame į stilines. Ant viršaus pilame kremo ir juodųjų serbentų. Labai skanu:)
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital