Juodos duonos padažas

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Juodos duonos padažas
Juodos duonos padažas
Autorius apie receptą: Šis juodos duonos padažas ypatingai pagardina visus mėsos patiekalus, o ir pagaminti visiškai nesudėtinga. Šis juodos duonos padažas ypatingai pagardina visus mėsos patiekalus, o ir pagaminti visiškai nesudėtinga. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų jautienos sultinio
100 gramų juodos duonos (idealu - šiek tiek padžiūvusios)
100 gramų raudono vyno
60 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų česnako
1 pundelis petražolių
1 vienetas rozmarinų šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode arba keptuvėje įkaitinamas aliejus. Dedami smulkinti česnakai, rozmarinas, petražolės ir pasmulkinta juoda duona. Viskas apkepinama, iki kol gražiai apskrunda.
2.
Pilamas vynas ir kaitinama iki vynas nugaruoja
3.
Supilamas sultinys ir paverdama ant nedidelės ugnies apie 10 minučių
4.
Viskas sutrinama elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Perkošiama per sietelį.
5.
Paruoštas padažas pagal skonį pagardinamas druska bei pipirais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Šiuo padažu labai skanu gardinti jautieną su grikių pudingu ir burokėliais.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital