Teslai paruošti sudedame miltus, kakavą, cukrų, per tarką sutarkuotą sviestą .
Gerai išminkome iki vientisos masės.
Tada iš varškės kiaušinių, canamono, cukraus suplakame vientisą masę.
Imame tešlą ir skiriame ją į dvi dalis.
Viena dalimi išklojame kepimo indą, tada supilame varškę, apdedame jūsų norimais vaisiais.
Imame kitą dalį tešlos ir iš jos darome mažus lapelius (arba tiesiog paprastus rutuliukus) ir dėliojame ant pačio viršaus.
Kepame 220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30min., kol tešla nebekibs prie medinio pagaliuko.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!