Julijos vaisiukas

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Julijos vaisiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės cukraus
500 g sviesto
kakava (nebūtinai)
Įdarui:
500 g 9% riebumo varškės
4 kiaušiniai
cinamonas (pagal skonį)
1 stiklinė cukraus
mėgstami vaisiai arba uogos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Teslai paruošti sudedame miltus, kakavą, cukrų, per tarką sutarkuotą sviestą . Gerai išminkome iki vientisos masės. Tada iš varškės kiaušinių, canamono, cukraus suplakame vientisą masę. Imame tešlą ir skiriame ją į dvi dalis. Viena dalimi išklojame kepimo indą, tada supilame varškę, apdedame jūsų norimais vaisiais. Imame kitą dalį tešlos ir iš jos darome mažus lapelius (arba tiesiog paprastus rutuliukus) ir dėliojame ant pačio viršaus. Kepame 220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30min., kol tešla nebekibs prie medinio pagaliuko.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital