Jolantos užkandėlė su ananasais

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Jolantos užkandėlė su ananasais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skardinės konservuotų ananasų
100 g fermentinio sūrio
2 virtų kiaušinių
100 g. krabų lazdelių arba krevečių
Majonezo
Salotų lapų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrį ir kiaušinius supjaustykite kubeliais, supjaustykite krabų lazdeles (krevečių pjaustyti nereik) ir išmaišyti kartu su majonezu. Ant kiekvieno ananaso griežinėlio dėti po lapą salotos ir dėti jau pagamintų salotų. Skanu ir paprasta :)
 
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital