Jogurto tortas

AUTORIUS:
Judita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Jogurto tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto
100 g cukraus
50 g krakmolo
2 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
75 g miltų

Įdaras:
1 pakelis želatinos
300 g jogurto
4 šaukštai cukraus
0,25 l grietinėlės
400 g vynuogių
0,25 l vynuogių sulčių
50 g skaldytų migdolų
1 pakelis drebučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištrinti su cukrumi, pamažu suberti krakmolą, po vieną įmušti kiaušinius ir ištrinti iki kremo konsistencijos. Pasūdyti, suberti miltus ir iš­maišyti. Tešlą sukrėsti į 24 cm sker­smens torto formą ir iškepti. Jogurtą sumaišyti su cukrumi. Želati­ną išbrinkinti šaltame vandenyje, šiek tiek pakaitinti, o kai ištirps, sumaišyti su jogurtu ir atšaldyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų, sumaišyti su jogurtu bei ištirpinta že­latina. Atšaldytą torto paplotį aptepti storu jogurto kremo sluoksniu, viršų išlyginti mentele. Vynuoges perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir papuošti stingstantį kremą. Tortą palikti šaltai. Drebučius sumaišyti su vynuogių sul­timis ir kaitinti, kol sutirštės. Dažnai maišyti. Paruoštus drebučius palikti šaltai. Stingstančius drebučius šaukš­tu pilti ant vynuogių. Torto šonus pa­puošti skaldytais migdolais.
AUTORIUS: Judita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital