Jogurto ir mėtų padažas - be galo skanu prie vištienos

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jogurto ir mėtų padažas
Autorius apie receptą: Šis Indijos virtuvės įkvėptas jogurto ir mėtų pagardas tobulai tinkanka prie ant grilio ar orkaitėje keptos vištienos, ypač jei ją gardinsite rytietiškais prieskoniais Šis Indijos virtuvės įkvėptas jogurto ir mėtų pagardas tobulai tinkanka prie ant grilio ar orkaitėje keptos vištienos, ypač jei ją gardinsite rytietiškais prieskoniais Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų graikiško jogurto
10 gramų kalendros (nedidelio pundelio)
15 lapų mėtų
2 vienetai žalių aitriųjų pipirų (arba 1, jei norite švelnesnio padažo)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Iš aitriujų pipirų pašalinkite sėklytes.
2.
Jogurtą, kalendrą, mėtas, česnaką ir aitriuosius pipirus sudėkite į elektrinio trintuvo indą. Sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
3.
Padažą pagal skonį pagardinkite citrinos sultimis, druska bei žiupsneliu pipirų.
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital