Jogurto desertas su persikų ir uogų padažu

AUTORIUS:
Vesta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Jogurto desertas su persikų ir uogų padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprastas ir labai skanus desertas, kuriam nereikia įmantrių ingredientų. Vietoje persikų jam tiks ir kiti mėgiami vaisiai - pvz. bananai, o braškės tinka ir šaldytos. Paprastas ir labai skanus desertas, kuriam nereikia įmantrių ingredientų. Vietoje persikų jam tiks ir kiti mėgiami vaisiai - pvz. bananai, o braškės tinka ir šaldytos. Vesta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Padažui:
300 gramų persikų
300 gramų aviečių (arba kitų mėgiamų uogų)
60 gramų cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštas vandens
Kremui:
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų graikiško jogurto
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Į nedidelį puodą sudėti smulkintus persikus, avietes, berti cukrų, pilti vandenį, išmaišyti ir užvirti, tuomet sumažinti kaitrą ir virti dar 6-8 minutes iki kol persikai suminkštės, o padažas sutirštės. Jei reikia, galima įpilti daugiau vandens ir dar šiek tiek pavirti.
2.
Paruošti graikiško jogurto kremą. Į dubenį supilti grietinėlę, berti cukraus pudrą, plakti elektriniu plakikliu iki standžių putų.
3.
Lengvais judesiais įmaišyti graikišką jogurtą ir vanilės ekstraktą.
4.
Susluoksniuoti desertą - į stiklinę dėti paruošto vaisių padažo, kremo, tuomet vėl šiek tiek padažo ir vėl kremo.
AUTORIUS: Vesta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital