Jogurtinis žemuogių tortas

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Jogurtinis žemuogių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė žemuogių
300 gramų jogurto
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
10 gramų želatinos
2 šaukštai pieno
šiek tiek biskvito
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Želatiną ištirpinti 50 gr vandens, ištirpinti garų vonelėje ir sumaišyti su pienu.
2.
Uogas sutrinti ir suplakti su želatina, grietinėle ir jogurtu.
3.
Biskvitą dėti į skardą ir pilti ant viršaus suplaktą masę, galima sluoksniuoti su keliais lapais biskvito arba biskvitiniais sausainiais. Puošti vaisiais. Skanaus!
AUTORIUS: Rasa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Indrė
2011-08-13 16:47
Ugne, biskvitų yra pirkti gatavų :) ATSAKYTI
Ugnė
2011-06-24 12:41
O kaip išsikepti biskvitą ? ATSAKYTI
Eugenijus
2011-04-21 10:59
kas gaminot? ar skanus gavos? ATSAKYTI
Emilija
2010-06-20 11:20
Labai skanus tortas! ATSAKYTI
aida
2010-05-18 22:06
i think this cake looks very dellicios and very nice. i should try it. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital