Jogurtinis želė desertas su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Jogurtinis želė desertas su braškėmis
Jogurtinis želė desertas su braškėmis
Jogurtinis želė desertas su braškėmis
Jogurtinis želė desertas su braškėmis
Autorius apie receptą: Gaivus, vasariškas, lengvas desertas, o svarbiausia, kad nereikia jo kepti. Gamindami užtruksite apie 15 minučių, tik reikės luktelėti, kol sustings vienas sluoksnis, o tada - Gaivus, vasariškas, lengvas desertas, o svarbiausia, kad nereikia jo kepti. Gamindami užtruksite apie 15 minučių, tik reikės luktelėti, kol sustings vienas sluoksnis, o tada - kitas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 sluoksnis:
300 mililitrų jogurto, natūralaus
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų vandens
1.5 šaukšto želatinos
1 šaukštas cukraus
2 sluoksnis:
350 mililitrų braškių (trintų)
50 mililitrų vandens
2 šaukšteliai cukraus
2 šaukšteliai želatinos
Papuošimui:
1 saujelė šilauogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gaminame jogurtinį sluoksnį: želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 10 minučių. Želatiną ištirpiname garų vonelėje. Paliekame atvėsti.
2.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Jogurtą sumaišome su cukrumi ir po truputį įmaišome grietinėlę. Silpna srovele želatiną supilame į jogurto masę ir gerai išmaišome.
3.
Pilstome į taureles ar vieną indą, kaip norite. Dedame į šaldytuvą stingti 2 – 4 val.
4.
Braškių sluoksniui želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 10 minučių. Želatiną ištirpiname garų vonelėje. Paliekame atvėsti.
5.
Braškių tyrę sumaišome su cukrumi. Pravėsusią iki kambario temperatūros supilame į braškių masę. Pilstome ant sustingusio jogurtinio sluoksnio. Ant viršaus uždedame po kelias šilauoges. Dedame vėl į šaldytuvą stingti bent porai valandų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Edita
2020-06-22 15:53
Tikrai labai skanus gavosi. Tik aš mėgstu saldžiau, kitą kartą cukraus dėsiu daugiau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital