Jogurtinis-vaisinis maskarponės tortas

AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Jogurtinis-vaisinis maskarponės tortas
Jogurtinis-vaisinis maskarponės tortas
Jogurtinis-vaisinis maskarponės tortas
Jogurtinis-vaisinis maskarponės tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai miltų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas kakavos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
250 gramų jogurto, natūralaus
4 šaukštai želatinos
0.5 vieneto citrinų sulčių
1 šaukštelis citrinos žievelės
šiek tiek cukraus (pagal skonį)
šiek tiek vanilinio cukraus (pagal skonį)
Sulaistymui:
šiek tiek kavos likerio (arba saldžios kavos)
Pertepimui:
3 vienetai persikų
2 pakeliai aviečių želė
Papuošimui:
2 vienetai abrikosų
šiek tiek vynuogių
šiek tiek citrinų želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Trynius išsukti su cukrumi, sudėti išplaktus baltymus ir gerai išmaišyti, supilti miltus, kakavą ir dar kartą viską išsukti.
2.
Tešlą supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, kepti 170 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus palikti atvėsti. Atvėsusį biskvitą sulaistyti kavos likeriu arba kava.
3.
Aviečių žėlė paruošti pagal instrukciją, tik pilti mažiau vandens. Kai žėlė atvėsta, suberti nulupto, supjaustyto persiko gabaliukus.
4.
Želatiną užpilti keliais šaukštais vandens ir palikti išbrinkti 10 minučių. Vėliau pakaitinti garų vonelėje, kad visiškai ištirptų ir palikti atvėsti.
5.
Maskarponę išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir nutarkuota žievele. Supilti jogurtą, išmaišyti ir, plona srovele nuolat maišant, supilti želatiną. Masę padalinti pusiau.
6.
Ant biskvito supilti vieną dalį kremo, ant jo - pradėjusią stingti aviečių žėlė. Palaukti, kol žėlė sustings ir užpilti likusį kremą.
7.
Puošti pagal skonį ir norą. Aš puošiau vynuogėmis ir abrikosais, ant jų užypliau citrinų žėlė.
AUTORIUS: Ramunė Matulienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital