Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų jogurto (su persikais)
1 šaukštas medaus
1 žiupsnelis imbiero
3 šaukštai citrinų ((sultys))
200 gramų persikų (konservuoti)
100 gramų uogų
1 pakelis želės (kivių)
2 šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.
2.
Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis. Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
3.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti. Supilti ant sustingusios kivinės želės.
4.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital