Jogurtinis pyragas su rabarbarais

AUTORIUS:
Skirmantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Jogurtinis rabarbarų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g natūralaus jogurto
260 g miltų (apytikriai)
200 g cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
3 kiaušiniai
100 g sviesto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
~ 300 g rabarbarų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kiaušinius labai gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki kol masė pabals ir padvigubės. Sudėkite ištipintą ir atvėsintą sviestą bei jogurtą, išmaišykite. Įmaišykite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir cinamonu. Turi gautis daugmaž grietinės tirštumo tešla (jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar truputį miltų, jeigu tirštesnė - įpilkite dar šiek tiek jogurto).
Masę supilkite į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir ant viršaus išdėliokite nuluptus ir supjaustytus rabarbarus.
Kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 – 45 minutes (kol įkišus pagaliuką į pyrago vidurį jį ištrauksite švarų, neapsivėlusį).
Iškepusį pyragą galima apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Skirmantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital