Jogurtinis padažas su krienais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jogurtinis padažas su krienais
Autorius apie receptą: Gaivus padažas praturtins tiek mėsos, tiek žuvies patiekalus, ypač tiks prie lašišos, keptos ar net rūkytos. Gaivus padažas praturtins tiek mėsos, tiek žuvies patiekalus, ypač tiks prie lašišos, keptos ar net rūkytos. Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų jogurto, natūralaus
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
2 šaukštai krapų (smulkintų)
3 šaukšteliai krienų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Jogurtą sumaišykite su krienais
2.
Svogūną supjaustykite kuo smulkiau ir drauge su smulkintais krapais įmaišykite į jogurtą. Pagardinkite druska bei pipirais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital