Jogurtiniai pyragėliai su įdaru

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Jogurtiniai pyragėliai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
170 g margarino VILNIUS kepiniams
120 g cukraus pudros
125 g natūralaus jogurto
375 g miltų
1 kiaušinis
1šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Vanilės
Įdarui:
4 obuoliai
180g cukraus
Cinamono
1 puodelis ekspreso kavos
125 g jogurto
50 g pieno
1 šaukštas krakmolo
2 kiaušiniai
100 g migdolų
Vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų ingredientų užminkome tešlą. Ją paliekame šaldytuve mažiausiai valandai laiko. Obuolius nulupame, supjaustome gabaliukais ir apibarstome su 100 g cukraus ir cinamonu. Užplikome kavą ir supilame dar karštą ant obuolių, kad jie suminkštėtų. 80 g cukraus sumaišome su kiaušiniais, pridedame jogurto, pieno, krakmolo ir vanilės. Viską labai gerai sumaišome. Tada dedame ant ugnies iš šiek tiek pakaitiname, kad gautume tirštą, pudingo pavidalo masę. Kepimo formelės ištepamos margarinu ir dedame tešlą, tačiau dalį tešlos pasiliekame užbarstyti ant viršaus. Tešlą dedame taip, kad viduje butų duobutės, į kurias dedame obuolių masę ir po to pudingo masę. Apibarstome smulkintais riešutais ir likusios tešlos gabaliukais. Kepame orkaitėje 30 – 35 minutes esant 180 – 200 C temperatūrai.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital