Jogurtiniai persikų drebučiai

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Jogurtiniai persikų drebučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai persikų
0.5 litro jogurto
0.5 litro vandens
1 pakelis želės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Želė pakelio turinį ištirpinti karštame vandenyje 0,5 l talpos stiklainyje. Išmaišyti, kad ištirptų želė grūdeliai. Palikti 30 minučių atvėsti. Gabaliukais supjaustyti persikus. Į želė masę supilti jogurtą. Išmaišyti ir pastatyti į šaldytuvą. Po kelių valandų išimti ir į masę suberti pjaustytus persikus. Pastatyti į šaldytuvą per naktį.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital