Jogurtiniai keksiukai su uogiene - skanūs ir aromatingi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jogurtiniai keksiukai su uogiene
Jogurtiniai keksiukai su uogiene
Jogurtiniai keksiukai su uogiene
Autorius apie receptą: Kviečiu pasilepinti šiltais, skaniais ir kvapniais keksiukais. Vietoje vyšninio jogurto ir vyšnių uogienės galite naudoti ir kitokio skonio jogurtą bei uogienę. Kviečiu pasilepinti šiltais, skaniais ir kvapniais keksiukais. Vietoje vyšninio jogurto ir vyšnių uogienės galite naudoti ir kitokio skonio jogurtą bei uogienę. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų miltų
160 mililitrų jogurto (naudojau vyšninį)
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
40 mililitrų aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį vyšnių uogienės (arba kitokios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilti jogurtą, aliejų ir gerai išmaišyti. Šią masę supilti į miltus ir gerai išmaišyti.
3.
Į keksiukų formą išdėlioti popierines formeles, jas pripildyti tešlos, dėti tešlos 2/3 formelės. Ant viršaus dėti po šaukštelį uogienės.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoj orkaitėje apie 20-25 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, jei įkišus į tešlą ir ištraukus jis sausas, vadinasi iškepė.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital