Purūs jogurtiniai blyneliai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Purūs jogurtiniai blynai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų jogurto, natūralaus
120 gramų miltų (apytikriai)
20 gramų sviesto (tirpinto)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, vanilinį cukrų, druską ir kepim miltelius.
2.
Kitame inde išplakti kiaušinius su cukrumi.
3.
Į kiaušinius sudėti jogurtą, tirpintą atvėsintą sviestą ir išmaišyti. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį.
4.
Palikti 10-15 minučių pastovėti. Pastovėjusi tešla turėtų būti daugmaž riebios grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jeigu tirštesnė - įdėkite dar šiek tiek jogurto (arba įpilkite pieno).
5.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus arba sviesto ir šaukštu dedame tešlą formuodami blynelius. Gražiai apkepame iš abiejų pusių (blynukus verskite tik tada, kai viršuje pasirodys burbuliukai).
6.
Labai skanu šiuos blynelius valgyti su šviežiomis uogomis arba namine uogiene.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis