Jogurtinės tešlos čeburekai su bulvių ir grybų įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jogurtinės tešlos čeburekai su bulvių ir grybų įdaru
Autorius apie receptą: Čeburekai minkšti ir labai skanūs, o įdarą galima pasirinkti, kokį tik mėgstate. Čeburekai minkšti ir labai skanūs, o įdarą galima pasirinkti, kokį tik mėgstate. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
150 gramų jogurto
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį miltų (kad tešlą būtų minkoma)
šiek tiek druskos
šiek tiek cukraus
Įdarui:
šiek tiek bulvių (virtų)
šiek tiek rudųjų pievagrybių
šiek tiek džiovintų grybų (miltelių)
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek grietinės
šiek tiek prieskonių
šiek tiek krapų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai kiaušinį išplakti su jogurtu, įdėti šiek tiek druskos, cukraus, po truputį, nuolat maišant, berti miltų, kol tešla bus minkoma ir nelips prie rankų.
2.
Įdarui pievagrybius supjaustyti ir apkepinti su svogūnų laiškais. Sudėti grietinę, prieskonius, džiovintų grybų miltelius ir truputį patroškinti. Bulves sutarkuoti burokine tarka ir sumaišyti su grybais.
3.
Iš tešlos iškočioti paplotėlius, į vidų dėti įdaro, užlenkti, šonus prispausti šakute. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital