Jogurtinė pynė su uogomis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Jogurtinė pynė su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg miltų
50 g mielių
2 kiaušiniai
150 ml pieno
100 ml jogurto
50 g cukraus
50 g sviesto
100 g šaldytų uogų
Druskos (truputį)
Cukraus pudros (pabarstymui)
Riebalai (formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakaitintame piene išmaišyti mieles bei 2 šaukštus miltų ir 15 min. padėti šiltai. Kiaušinius išsukti su jogurtu, cukrumi ir lydytu sviestu. Likusius miltus persijoti į indą, supilti mieles, įberti žiupsnelį druskos, sudėti jogurto masę ir išminkius tešlą atidėti 30 min. Uogas atšildyti, nusausinti ir pabarstyti miltais. Pakilusią tešlą padalyti į tris dalis ir iš kiekvienos padaryti juostas. Jas dėti į riebalais išteptą formą, galus sujungti ir supintii kasą. Pynės viršų apibarstyti uogomis, lengvai jas įspausti ir padėti 10 min. pastovėti. Po to pašauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti apie 40 min. Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital