Jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Autorius apie receptą: Jautiena nėra ta mėsos rūšis, kurią dažnai gaminu. Po truputį ją įtraukiu į pietų meniu ir šeimą kartais nustebinu tikrai neeiliniais pietumis. Vieni iš jų buvo ir Jautiena nėra ta mėsos rūšis, kurią dažnai gaminu. Po truputį ją įtraukiu į pietų meniu ir šeimą kartais nustebinu tikrai neeiliniais pietumis. Vieni iš jų buvo ir šiandien, tai šildantis ir jaukus jautienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais. Paklausite, ar jį valgė vaikai? Atsakau, taip valgė ir labai tuo džiaugiuosi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas jautienos sprandinės
0.5 litro vandens
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
120 gramų mažieji kukurūzai
3 šaukštai pomidorų tyrės
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šlakelis aliejaus
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome druska, pipirais.
2.
Troškintuve įkaitiname aliejų, sudedame smulkintus svogūnus ir česnaką. Pakepiname. Kai daržovės suminkštės ir gražiai apskrus, suberiame mėsos gabalėlius. Pakepiname apie 10 min, kol jautiena apskrus.
3.
Pilame vandens, sudedame šiaudeliais pjaustytas morkas ir patroškiname apie 20 min. Į troškinį beriame aitriosios ir saldžiosios paprikos miltelius, jei trūksta druskos, pasūdome. Sudedame griežinėliais pjaustytus kukurūzus, įmaišome pomidorų tyrę. Patroškiname dar apie 10 min, suverčiame pupeles. Pakaitiname 5 min, kad skoniai susidraugautų.
4.
Valgome su norimu garnyru, mes kaip ir dažniausiai pasirinkome bulvių košę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital