Jautienos troškinys su perlinėmis kruopomis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Jautienos troškinys su perlinėmis kruopomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų jautienos
200 gramų perlinių kruopų
2 vienetai morkų
2 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Perlines kruopas užsimerkti iš vakaro ir išvirti pasūdytame vandenyje.
2.
Jautieną supjaustyti kubeliais ar juostelėmis.
3.
Keptuvėje apkepti jautieną, pagardinti prieskoniais: šviežiai maltais pipirais, druska, lauro lapu. Uždengus troškinti apie valandą. Stebėti, kad nepritrūktų drėgmės (vis įpilti vandens ar sultinio).
4.
Morkas supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvę.
5.
Berti raudoną maltą papriką, česnakus (česnakus išspausti arba tiesiog neluptą spūstelėti ir įmesti į keptuvę) ir dar patroškinti apie 30 minučių.
6.
Tuomet berti perlines kruopas, dėti pomidorų padažo, prieskoninių žolelių, jeigu reikia, įpilti šlakelį sultinio, ir dar patroškinti apie 10 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Diana
2019-10-21 10:47
Nuostabus ATSAKYTI
Raimundas
2018-11-07 15:33
Super, šiandien gaminau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital