Jautienos troškinys su kuskusu

AUTORIUS:
Vylius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jautienos troškinys su kuskusu
Jautienos troškinys su kuskusu
Jautienos troškinys su kuskusu
Jautienos troškinys su kuskusu
Autorius apie receptą: Sotu, pavasariškai spalvinga ir labai gardu. Paruošimas nesudėtingas, pavyks kiekvienam. Sotu, pavasariškai spalvinga ir labai gardu. Paruošimas nesudėtingas, pavyks kiekvienam. Vylius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 litro jautienos sultinio
2 vienetai jautienos antrekoto
300 gramų kuskuso
1 pundelis smidrų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
3 skiltelės česnako
1 sauja čiobrelių
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje ant sviesto pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą.
2.
Tuomet įpilti dalį sultinio ir į keptuvę sudėti smidrus. Daržoves sudėti į puodą, kuriame bus troškinama.
3.
Keptuvėje ant sviesto ir alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių iškepti antrekotus.
4.
Iškepusius supjaustyti norimo dydžio gabalėliais (geriausia juostelėmis) ir sudėti į puodą.
5.
Į puodą dėti išvirtą kuskusą, supilti likusį sultinį, pagal skonį dėti druskos, pipirų, įspausti citrinos sultis. Troškinti apie 15-20 min. Prieš pat pabaigą, į puodą sudėti smulkintas petražoles ir čiobrelius.
AUTORIUS: Vylius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital