Jautienos tako su kukurūzų kremu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jautienos tako su kukurūzų kremu
Autorius apie receptą: Mėgaukitės tako su jautiena, patiekta tortilijose su keptų kukurūzų kremu ir pomidorų salsa. Mėgaukitės tako su jautiena, patiekta tortilijose su keptų kukurūzų kremu ir pomidorų salsa. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos nugarinės
1 pakelis tako prieskonių mišinys (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštas aliejaus
Kremui:
340 gramų konservuotų kukurūzų
50 mililitrų grietinės
1 šaukštelis obuolių acto
0.5 šaukštelio druskos
Padažui:
230 gramų švelnus tako padažas (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis aitriųjų paprikų milteliai (naudojome "Santa Maria")
Patiekiant:
8 vienetai tortilijų (naudojome vidutinio dydžio "Santa Maria")
pagal poreikį kalendros (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Jautieną apibarstykite takų prieskonių mišiniu ir iškepkite keptuvėje.
2.
Iškepusią jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ar juostelėmis.
3.
Konservuotus kukurūzus nusausinkite ir pakepkite keptuvėje, kol įgaus ryškesnę spalvą.
4.
Visus kukurūzų kremo ingredientus sudėkite į blenderį ir sumalkite iki vientisos masės.
5.
Sumaišykite takų padažą, majonezą ir žiupsnelį aitriųjų paprikų miltelių.
6.
Pašildykite tortilijas sausoje keptuvėje, orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.
7.
Ant pašildytos tortilijos tepkite kukurūzų kremo, dėkite mėsos, salsos ir apibarstykite smulkintomis kalendromis. Skanaus!
8.
Jei pakuotėje liko nepanaudotų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos dar kelias dienas išliks šviežios. Iš jų pasigaminkite kesadilijų!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital