Jautienos sultinys su makaronais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Jautienos sultinys su makaronais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kaulų
200 g jaučių šonkauliukų
1 šaukštelis pipirų grūdelių
1 lauro lapelis
ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių)
1 morka
1 petražolės šaknis
100 g saliero
1 saldžioji paprika
druskos
Makaronai:
1 kiaušinis
1/8 l pieno
70 g miltų
truputis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 1 1/2 l šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1 1/2 valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia nugraibyti putas. Morką, petražolės šaknį ir saliero gumbą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką perpjauti, išskobti sėklas, nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais ar kubeliais. Sultinį perkošti į kitą puodą. Mėsą atskirti nuo kaulų ir supjaustyti kubeliais, kartu su daržovėmis suberti į sultinį. Paskaninti druska ir virti, kol mėsa visai suminkštės. Iš kiaušinio, pieno ir miltų užminkyti tešlą. Iškepti plonus blynus, supjaustyti juostelėmis ir suberti į sultinį.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital