Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g jautienos filė
100 g varškės
3-4 šaukšteliai aštrių tarkuotų krienų
1 šaukštas grietinėlės
cukraus
druskos
spalvotų daržovių ir salotų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą išverdame (galima iškepti orkaitėje), atvėsiname ir supjaustome plonu aštriu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišome su krienais, grietinėle, įberiame druskos ir cukraus (pagal skonį). Ant mėsos griežinėlių dedame įdaro, susukame suktinukus, galus "užkemšame" daržovėmis ir sudedame ant salotų lapelių (jei turite). Papuošiame spalvotomis daržovėmis: pomidorėliais, paprikomis, ridikėliais ar kt.