Jautienos suktinukai su čederiu

AUTORIUS:
Roma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Jautienos suktinukai su čederiu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 gabalėliai jautienos (po 140g. kiekvienas)
4 griežinėliai čederio
4 gabalėliai lieso kumpio
4 šaukštai miltų
4 kiaušinių baltymai
4 šaukštai duonos trupinių
4 šaukštai aliejaus
4 šaukštai sviesto
juodųjų pipirų
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose.
Keptuvėje įkaitiname sviestą ir aliejų, sudedame jautienos suktinukus iš abiejų pusių kepame maždaug po 3 minutes, kol apskrunda ir iškepa. Kepsnius tiekiame karštus. Papuošiame citrinos griežinėliais ir šviežių prieskoninių žolelių šakelėmis.
Mėsos patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Roma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rūta
2010-08-24 10:45
Aš vietoje čederio įdėčiau paprasto fermentinio sūrio ir tiek :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital