Jautienos suktinukai ant grilio

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos suktinukai ant grilio
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ar atidarėte grilio sezoną? Tuomet rekomenduoju šiuos puikius suktinukus. Nereikia nieko marinuoti, vos keliolika minučių ir galima nešti kepti - ar gali būti greičiau? O ir Ar atidarėte grilio sezoną? Tuomet rekomenduoju šiuos puikius suktinukus. Nereikia nieko marinuoti, vos keliolika minučių ir galima nešti kepti - ar gali būti greičiau? O ir skonis puikus. (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų jautienos nugarinės (naudojau brandintą)
150 gramų sūrio
50 gramų sviesto
5 griežinėliai šaltai rūkytos šoninės
1 šaukštas druskos
2 šaukšteliai maltų juodųjų pipirų
3 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
1 pundelis petražolių
pagal poreikį paprikos miltelių (galima naudoti aitriųjų paprikų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautienos nugarinę supjaustyti plonomis, maždaug 1.5 cm storio, juostelėmis.
2.
Petražoles smulkiai susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti sviestą, ištirpinti. Įspausti česnako, berti petražoles ir išmaišyti.
4.
Kiekvienos juostelės viršų pabarstyti paprikos milteliais, aptepti sviesto mišiniu, dėti šoninės griežinėlius.
5.
Sūrį supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėti ant juostelių.
6.
Paruoštas juosteles susukti. Tam, kad geriau laikytųsi galima surišti kulinariniu kepimo siūlu arba perverti mediniais iešmeliais.
7.
Kiekvieną suktinuką aptepti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
8.
Kepti ant grotelių iš abiejų pusių iki kol iškeps ir gražiai apkeps. Jei turite grilį su matoma temperatūra, reikėtų kepti 190 C laipsnių temperatūros grilyje apie 3 minutes iš abiejų pusių iki kol iškeps.
Patarimai:
Su kuo tiekti? Labai skanu tiekti su padažu iš kapotų žalumynų. Tam reikės: pundelio petražolių, skiltelės česnako, šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių, 0.5 vieneto aitriosios paprikos ir šlakelio citrinos sulčių. Petražoles smulkiai sukapoti, berti į dubenį, įspausti česnaką (arba smulkiai sukapoti), berti paprikos dribsnius, dėti smulkiai smulkintą aitriąją papriką, įpilti citrinos sulčių ir gerai išmaišyti. Paruoštą padažą dėti ant ant iškepusių suktinukų.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital