Jautienos suktinukai

AUTORIUS:
Robertas Undro
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos (kumpis)
1 vienetas obuolių
2 vienetai morkų
150 gramų pievagrybių (rudieji)
2 saujos razinų
2 vienetai bulvių
1 vienetas salierių (stiebas)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis kalendros (malta)
1 šaukštelis lauro lapų (malti)
1 šaukštelis salierių (malti lapeliai)
1 šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustome gabaliukais (1 cm storio) ir pamarinuojame su druska, juodu maltu pipiru, kalendra, lauro lapais, salierų lapais. Paliekame šaldytuve vieną parą. Pamarinuotą mėsą išmušame iki plonų gabaliukų.
2.
Obuolį, morkas ir grybus sutarkuojame stambia (burokine) tarka ir apkepame keptuvėje su trupučiu druskos. Česnaką, bulves ir salierą susmulkiname nedideliais gabaliukais. Apkeptas daržoves įdedame į indą ir į jas įmaišome kelias saujas razinų.
3.
Keptas daržoves plonu sluoksniu dedame ant išmuštos mėsos, gabaliukus suvyniojame ir perrišame virvute.
4.
Į didelį puodą dedame dalį smulkiai pjaustytų daržovių, likusias keptas daržoves, ant viršaus sudedame suktinukus ir užberiame visomis likusiomis daržovėmis. Įdedame sviesto, druskos, malto juodo pipiro ir užpilame vandens (per pus daugiau nei užima sudėti suktinukai ir daržovės).
5.
Troškiname ant vidutinės ugnies apie 1,5 val., kartais pamaišydami. Ištroškintus suktinukus patiekiame lėkštėje (prieš patiekiant neužmirškite nupjauti virvučių), o iš puode likusių daržovių smulkintuvu padarome padažą.
AUTORIUS: Robertas Undro
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital