Jautienos širdelių salotos

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Jautienos širdelių salotos
Jautienos širdelių salotos
Jautienos širdelių salotos
Jautienos širdelių salotos
Autorius apie receptą: Išskirtinis salotų patiekimas, pagaminti visiškai nesudėtinga, o labai gardu. Šalia puikiai tinka tiekti paskrudintą duonelę, puikus greitos vakarienės pasirinkimas. Išskirtinis salotų patiekimas, pagaminti visiškai nesudėtinga, o labai gardu. Šalia puikiai tinka tiekti paskrudintą duonelę, puikus greitos vakarienės pasirinkimas. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų jautienos širdies
100 gramų salotų (lapų)
2 vienetai pomidorų
30 mililitrų sezamų aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Patiekiant:
1 vienetas čiabatos (arba kitokios minkštos duonelės)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautienos širdį supjaustyti plonomis juostelėmis. Apibarstyti druska, pipirais ir pakepinti ant įkaitinto aliejaus.
2.
Pomidorus perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska ir pipirais. Jeigu turite galimybę, riekeles trumpai apkepinkite grilyje arba ant grilio keptuvės.
3.
Salotų lapus dedame į didelę lėkštę, ant salotų - pakepintas pomidorų puseles. Ant viršaus - širdies juosteles.
4.
Viską apšlakstyti sezamų aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
5.
Šalia patiekiame alyvuogių aliejų, sumaišytą su druska bei pipirais, ir paskrudintas duonelės riekeles (jas galite paskrudinti grilyje ar tiesiog sausoje keptuvėje, ar gerai įkaitintoje orkaitėje).
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital