Jautienos šašlykas su šonine "Napoleonas"

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos šašlykas su šonine "Napoleonas"
Jautienos šašlykas su šonine "Napoleonas"
Jautienos šašlykas su šonine "Napoleonas"
Jautienos šašlykas su šonine "Napoleonas"
Jautienos šašlykas su šonine "Napoleonas"
Autorius apie receptą: Nuostabus sluoksniuotis! Nuostabus sluoksniuotis! Žaneta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo jautienos
7/10 kilogramo kiaulienos šoninės (riebios)
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jautieną supjaustome labai plonomis šoninės pločio juostelėmis. Šoninė taip pat supjaustome plonomis juostelėmis.
2.
Sumaišome druską, pipirus, cukrų.
3.
Tada barstydami paruoštu mišiniu, sluoksniuojame mėsą šonu ant lentos: 2 sluoksniai jautienos, 1 sluoksnis kiaulienos, kartojame, kol baigsis mėsa. Susmeigiam "pyragą" 3-5 iešmais ir paliekame valandėlei pasimarinuoti.
4.
Tuomet perpjauname į atskirus šašlykus.
5.
Kepame ant anglių, kol paskrus ir, įpjovus, nebus raudona.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital