Jautienos pyragas su lęšiais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Jautienos pyragas su lęšiais
Autorius apie receptą: Ruduo virtuvėje pasižymi ne tik obuolių pyragais, bet ir sočiais, sūresniais pyragais, kaip šis. Puikaus skonio, tekstūros, puošnus pyragas su jautiena ir lęšiais paskleis Ruduo virtuvėje pasižymi ne tik obuolių pyragais, bet ir sočiais, sūresniais pyragais, kaip šis. Puikaus skonio, tekstūros, puošnus pyragas su jautiena ir lęšiais paskleis jaukų aromatą po namus ir sukvies prie stalo visus! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų jautienos išpjovos (naudojau "Agaro" jautienos išpjovos pjausnius)
2 skardinės lęšių (apie 600g, naudojau "Bonduelle Vapeur" garuose ruoštus)
500 gramų sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai svogūnų
pagal poreikį sviesto
pagal skonį sūrio
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Susmulkiname svogūnus pusžiedžiais.
2.
Kepimo formą patepame sviestu, pabarstome miltais ir dedame tešlos lakštą. Beriame lęšius, o ant jų - smulkintus svogūnus.
3.
Pagardiname druska ir pipirais. Jautieną supjaustome gabalėliais ir dedame ant svogūnų.
4.
Beriame dar vieną sluoksnį lęšių, o ant jų - tarkuotą sūrį. Viską užklojame tešla ir aptepame kiaušinio plakiniu.
5.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital