Jautienos paštetas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Jautienos paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g. virtos liesos jautienos
Mažas svogūnas
Marinuotas agurkas
Žiupsnelis šviežių krapų
100 g. sviesto
Šaukštelis garstyčių padažo
Maltų pipirų, druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapus 2-3 kartus sumalame mėsmale. Sumaišome su sviestu ir garstyčiomis. Įberiame pipirų, pasūdome. Paruoštą paštetą sudedame į formą. Laikome šaldytuve 3-4 valandas. Tiekiame su konservuotais obuoliais ir duona.
Užkandis paruoštas!
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dovilė
2010-08-23 18:30
kol kas esu darius tik kepenėlių paštetą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital