Jautienos maltinukai su porais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Jautienos maltinukai su porais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g šviesiai žalių porų
400 g maltos jautienos
60 g džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis pipirų
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
40 g sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porus nuvalyti, supjaustyti dideliais gabalais, nuplauti, sudėti į 150ml vandens ir virti 15 min. Išgriebti ir nuvarvinti, kai nustos garavę - sumalti. Porų nuoviro neišpilti. Mėsą, porus, džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus suminkyti iki vientisos masės ir formuoti 3 cm skersmens maltinukus. Maltinukus apkepinti karštame aliejuje ir sudėti į puodą. Į keptuvę su aliejumi supilti porų nuovirą, citrinų sultis, sudėti sviestą ir šiek tiek pavirti. Pagardinti padažą ir juos užpilti maltinukus. Maltinukus troškinti uždengtame puode 15 min. ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišant.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital