Jautienos, kopūstų ir ryžių troškinys

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos, kopūstų ir ryžių troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<h2><em>Ingredientai:</em></h2>
<div>400 g jautienos</div>
<div>1 stiklinė ryžių</div>
<div>250 g kopūsto</div>
<div>3 pomidorai</div>
<div>1 svogūnas</div>
<div>3 česnako skiltelės<br />
100 g sviesto<br />
2 v. &scaron;. miltų<br />
3 v. &scaron;. pomidorų tyrės<br />
250 ml vandens<br />
1 sauja petražolių<br />
druska<br />
malti juodieji pipirai</div>
<div>1 v. &scaron;. aliejaus</div>
<h2><em>Gaminimas:</em></h2>
<p>&nbsp;</p>
<p>Pirmiausia i&scaron;siverdame ryžius. Supilame ryžius į vandenį, įpilame aliejaus ir verdame, kol ryžiai taps mink&scaron;ti.</p>
<p>Tuomet keptuvėje i&scaron;tirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą svogūną ir kepiname, kol jis sumink&scaron;tės.</p>
<p>Pakepinus svogūną sudedame į keptuvę kubeliais supjaustytą jautieną, virtus ryžius, mai&scaron;ydami kepame maždaug 4 minutes ir tuomet sudedame viską į kepimo indą.</p>
<p>Kopūstą nuvalome, smulkiai supjaustome ir sudedame į kepimo indą ant mėsos bei ryžių.</p>
<p>I&scaron;tirpiname keptuvėje likusį sviestą, suberiame miltus ir, mai&scaron;ant, pakepiname kol gausis vientisa masė.</p>
<p>Nukeliame keptuvę nuo ugnies, sudedame susmulkintas česnako skilteles, nuluptus bei supjaustytus pomidorus, susmulkintas petražoles, pomidorų tyrę, įpiltame vandens, įberiame maltų pipirų, pasūdome, sumai&scaron;ome ir tuomet dedame keptuvę vėl ant ugnies ir mai&scaron;ydami kaitiname apie 5-6 min.</p>
<p>Tuomet viską dedame ant kopūstų sluoksnio, tolygiai i&scaron;lyginame pavir&scaron;ių, kepimo indą uždengiame dangčiu arba maistine kepimo folija ir &nbsp;kepame įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes.</p>
<p>Skanaus!</p>
<em><em>Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais &bdquo;Activus&ldquo;! &Scaron;is produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar var&scaron;kei, far&scaron;ui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų &scaron;altinis!</em><br type="_moz" />
</em>
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital